Contact

Kinderfysiotherapie praktijk in Amsterdam

Kinderfysiotherapie in Amsterdam

Aanmelden en contactgegevens

Onze kinderfysiotherapiepraktijk bevindt zich in Amsterdam. Hieronder vind je onze adresgegevens en route. Je kunt je eenvoudig aanmelden door contact op te nemen via het e-mailadres.

Adres en gegevens

Kinderfysiotherapie in Amsterdam
Louis Couperusstraat 133
1064 CE Amsterdam

Route

Openingstijden
Onze praktijk is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Vragen en aanmelden
0627218515
contact@kinderfysiotherapieinamsterdam.nl

KVK registratie
KVK-nummer 7708732

FAQ 

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op een aantal belangrijke vragen die je wellicht hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb ik een verwijzing nodig voor kinderfysiotherapie?

Sinds 2006 is het mogelijk om zonder verwijzing van een huisarts naar de fysiotherapeut te gaan. Je kunt direct een afspraak maken met de kinderfysiotherapeut.

De kinderfysiotherapeut zal tijdens de intake een screening doen om te beoordelen of zij jou en jouw kind kan helpen of dat het wellicht eerst verstandig is om naar de huisarts te gaan.

Wordt kinderfysiotherapie vergoed?

Elk kind in Nederland met een geldige verblijfsvergunning heeft recht op 18 behandelingen voor kinderfysiotherapie via de basisverzekering zonder eigen risico. Dit betekent dat sessies volledig worden vergoed zonder enkele kosten voor de eerste 18 behandelingen.

Indien de ouders/verzorgers een aanvullende verzekering hebben met een extra pakket voor fysiotherapie, ontvangt het kind 18 behandelingen + het aantal sessies dat de ouders/verzorgers additioneel vergoed krijgen.

Voorbeeld: Heb jij als ouder/verzorger een aanvullende verzekering met 9 fysiotherapie behandelingen? Dan krijgt jouw kind 27 behandelingen vergoed via de basisverzekering zonder extra kosten voor jou.

Jouw kind heeft dan recht op 27 en jij hebt recht op 9 behandelingen. De kinderfysiotherapie behandelingen gaan niet van jouw pakket als ouder/verzorger af.

Als jouw kind een chronische aandoening heeft en is doorverwezen door een specialist, zal jouw kind onbeperkt behandelingen vergoed krijgen via de basisverzekering.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar zolang er een vergoeding is.

Wat als ik mijn afspraak moet annuleren?

Indien je de behandelafspraak onverhoopt niet na kunt komen, kun je tot 24 uur voor de afspraak kosteloos afzeggen. Wanneer een afspraak binnen de 24 uur wordt geannuleerd, zijn we helaas genoodzaakt de gereserveerde behandeling voor 75% in rekening te brengen.

× Stel je vraag direct aan de kinderfysio